ULAZNICE ZA FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA U PRODAJI

Obavještavamo vas da od srijede, 14. avgusta možete nabaviti vaše ulaznice za Festival domaćih proizvoda, koji će se održati u petak, 13. septembra u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci.

Ulaznice po cijeni od 20KM se mogu kupiti u Caffe baru MED u ulici Majke Jugovića 24. Za sve informacije i rezervacijе karata možete nas kontaktirati na broj 065 262 998. Broj ulaznica je ograničen!

Ulaznica obezbjeđuje neograničenu (besplatnu) konzumaciju svih proizvoda koje će izlagači da predstave na Festivalu domaćih proizvoda!

Na Festivalu domaćih proizvoda svoje proizvode će predstaviti ukupno 60 proizvođača iz svih krajeva Republike Srpske, tako da ćete moći da degustirate brojne domaće mliječne, suhomesnate i pekarske proizvode, proizvode od svježeg voća i povrća, med, sokove, likere, rakije, piva, vina, ali i mnoge druge proizvode. Takođe, jedan dio prostora je predviđen i za proizvođače iz ostalih djelatnosti.

U narednom periodu ćemo vam predstaviti sve izlagače koji će se predstaviti na Festivalu domaćih proizvoda, a za više informacija pratite naše stranice na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn, kao i sajt www.umek-rs.com

Pored toga, na Festivalu domaćih proizvoda zabavljaće nas domaća muzička zvijezda, Lukijan Ivanović, koji će sa svojim bendom da se pobrine za odličnu atmosferu.

60 izlagača, 1000 proizvoda i 2000 posjetilaca – vidimo se na Festivalu domaćih proizvoda.

Na fotografijama ispod možete vidjeti kako je izgledao prošlogodišnji Festival domaćih proizvoda:

1 thought on “ULAZNICE ZA FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA U PRODAJI

  1. KO SU IZLAGAČI NA FESTIVALU DOMAĆIH PROIZVODA? - Udruženje mladih ekonomista
    September 1, 2020 at 08:05

    […] Više informacija o kupovini ulaznica za Festival domaćih proizvoda možete pronaći na ovom linku […]

Comments are closed.

Loading