POZIV PROIZVOĐAČIMA ZA UČEŠĆE NA FESTIVALU DOMAĆIH PROIZVODA

poziv festival domacih proizvoda

Udruženje mladih ekonomista već više od godinu dana radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”. Za to vrijeme smo posjetili veliki broj kompanija iz Republike Srpske, obišli njihove proizvodne pogone, upoznali se sa načinom rada istih i snimili video film koji govori o značaju kupovine domaćih proizvoda.

Takođe, organizovali smo nekoliko predavanja i konferencija na temu pokretanja privatnog biznisa, proizvodnje, brendiranja i pravne zaštite proizvoda na tržištu kao i izvoza prozvoda, kako bismo svim zainteresovanima pomogli da se na praktičnim primjerima upoznaju sa svim aspektima razvoja kako nove poslovne ideje, tako i već postojećeg biznisa.

Vrhunac ovog dugogodišnjeg projekta u 2018. godini bio je prvi Festival domaćih proizvoda, koji je održan u svečanoj sali na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci. Na Festivalu se predstavilo četrdeset izlagača, proizvođača hrane i pića iz Republike Srpske.

Svoj izložbeni prostor na Festivalu imali su kako veliki proizvođači i kompanije, tako i oni manji kao što su porodična domaćinstva i poljoprivredne zadruge. Izlagači su na Festivalu predstavili preko 500 različitih proizvoda, te je svaki od preko hiljadu posjetilaca mogao pronaći nešto za sebe, a utisci i izlagača i posjetilaca su bili maksimalno pozitivni.

Nakon velikog uspjeha prošle godine i brojnih pozitivnih komentara, Udruženje mladih ekonomista želi da i ovaj projekat postane tradicionalan, te se iz tih razloga pripremamo za organizaciju drugog po redu Festivala domaćih proizvoda.

Drugi Festival domaćih proizvoda će se održati u petak, 13. septembra 2019. godine u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci. Na Festivalu će se i ove godine kao izlagači predstaviti domaći proizvođači hrane i pića iz svih krajeva Republike Srpske, a jedan dio prostora će biti prilagođen i za proizvođače iz ostalih djelatnosti.

Sudeći po interesovanju koje je već sada ogromno, na Festivalu očekujemo učešće više od 60 izlagača i preko 2000 posjetilaca.

Ovim putem sve registrovane proizvođače iz Republike Srpske, koji su zainteresovani da posjetiocima Festivala domaćih proizvoda predstave svoj proizvodni asortiman i ono čime se bave, pozivamo da nam se jave kako bismo im predstavili kompletan koncept događaja i dogovorili se o učešću na istom.

Istakli bismo da će Festival domaćih proizvoda, kao i svi dosadašnji projekti Udruženja mladih ekonomista, biti medijski ispraćen od strane najgledanijih domaćih televizija, portala, štampanih novina, radio stanica i dr. Takođe će za promociju biti korištene društvene mreže, Google platforma i drugi digitalni vidovi komunikacije.

Ukoliko ste i vi zainteresovani da svoje proizvode i preduzeće predstavite široj javnosti, potencijalnim kupcima i saradnicima, pišite nam na email info@umek-rs.com ili pozovite na jedan od sljedećih brojeva: +387 65 370 750; +387 65 343 600; +387 65 262 998; +387 66 583 405

Za kraj, na fotografijama i videu ispod pogledajte kako je protekao prošlogodišnji, prvi Festival domaćih proizvoda:

FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA – AFTER MOVIE

[AFTER MOVIE]🎥 Pogledajte u kakvom ambijentu i atmosferi je protekao prvi Festival domaćih proizvoda, koji je na ostrvu Stara Ada okupio 40 proizvođača i oko 1.000 posjetilaca. 🎉Udruženje mladih ekonomista – UMEK se ovim putem zahvaljuje svima koji su bili dio naših projekata u 2018. godini, velika podrška će nam biti dodatni podstrek da u narednoj godini radimo još više. 🙌

Posted by Udruženje mladih ekonomista – UMEK on Četvrtak, 20. decembar 2018.
Loading