ULAZNICE ZA FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA U PRODAJI

Obavještavamo vas da od sutra (srijeda, 21. novembar) možete nabaviti vaše ulaznice za Festival domaćih proizvoda, koji će se održati 13. decembra u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci.

Ulaznice po cijeni od 20KM se mogu kupiti u Caffe baru MED u ulici Majke Jugovića 24, kao i putem našeg mobilnog tima na nekoj od lokacija po dogovoru u Banjoj Luci. Broj ulaznica je ograničen!

Ulaznica obezbjeđuje neograničenu (besplatnu) konzumaciju svih proizvoda koje će izlagači da predstave na Festivalu.

Kontakt telefon mobilnog tima za kupovinu ulaznica: 066 999 114

Na Festivalu domaćih proizvoda izlagači će biti neke od najpoznatijih kompanija iz Republike Srpske kao što su: Vinarija Jungić, Prijedorčanka (Gazdina rakija), Vitinka, Vitaminka, Mesna industrija Tulumović, Mljekara Pađeni, Banjalučka pivara, Žitoprodukt, kraft pivare Gorštak, Drama, MCB, Trigger, Vinarija Sekulović, Vinarija Pajić, Pčelarstvo “Bajović”, proizvođači meda Rajčević i Gagić, proizvođači rakije Radanović, Verićka, Kozarski Biser, Monogram i Lola, Mesna industrija “Ognjište”, proizvođači proizvoda od svježeg voća PZ Uvac iz Rudog, Sava Semberija, organski sokovi “Vrhovac”, sir Trapist “Marija Zvijezda”, koziji sir Poljoprivredno domaćinstvo “Klekovača”, mliječni proizvodi “Plave vode”, prirodni likeri i proizvođači sira i meda iz Republike Srpske koji posluju u okviru Prirodno BiH, proizvođači hljeba i pekarskih proizvoda “Marcello” i “Žitopeka”, Ukijeva čokoladna bajka. Tu su i Hercegovačka kuća, Gazdinstvo Ribnik i Velhems.

Na Festivalu će premijerno biti prikazan kratak film o značaju kupovine domaćih proizvoda, koji Udruženje mladih ekonomista priprema već nekoliko mjeseci, a tokom kojih smo posjetili nekoliko kompanija u Republici Srpskoj, upoznali se sa njihovim proizvodnim procesom i asortimanom i snimili kadrove koji će biti dio ovog značajnog filma.

Pored toga, na Festivalu domaćih proizvoda zabavljaće nas domaća muzička zvijezda, Lukijan Ivanović, koji će sa svojim bendom da se pobrine za odličnu atmosferu na Festivalu.

Preko 40 izlagača, 500 proizvoda i 1000 posjetilaca – vidimo se na Festivalu domaćih proizvoda.

Loading