TREĆI FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA

Udruženje mladih ekonomista već više od tri godine radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”. Za to vrijeme smo posjetili veliki broj kompanija iz Republike Srpske, snimili video film koji govori o značaju kupovine domaćih proizvoda, organizovali niz predavanja i konferencija na temu brendiranja i zaštite domaćih proizvoda, pokretanja privatnog biznisa i dr.

Najznačajniji dio ovog dugogodišnjeg projekta predstavlja Festival domaćih proizvoda, koji je sa preko četiri hiljade posjetilaca i sedamdeset izlagača iz svih krajeva Republike Srpske u prethodne dvije godine ostvario odlične rezultate u cilju promocije domaćih proizvoda.

Treći Festival domaćih proizvoda će se održati u tržnom centru Delta Planet u Banjoj Luci. Dva vikenda u oktobru (10. i 11. oktobar i 17. i 18. oktobar) u periodu od 9h do 21h oko 40 izlagača će imati priliku da predstave domaće proizvode i promovišu svoj brend posjetiocima najvećeg tržnog centra u BiH.

Na Festivalu domaćih proizvoda svoje proizvode će predstaviti proizvođači iz svih krajeva Republike Srpske, tako da ćete moći da degustirate brojne domaće mliječne, suhomesnate i pekarske proizvode, proizvode od svježeg voća i povrća, med, sokove, likere, rakije, piva, vina, ali i mnoge druge proizvode.

Ulaz na treći Festival domaćih proizvoda je besplatan, te vas ovim putem pozivamo da naredna dva vikenda posjetite tržni centar Delta Planet, upoznate se sa brojnim proizvodima koje će izlagači predstaviti na Festivalu i uvjerite se da je domaće najbolje!

Loading