ПОЗИВ ПРОИЗВОЂАЧИМА ЗА УЧЕШЋЕ НА ПЕТОМ ФЕСТИВАЛУ ДОМАЋИХ ПРОИЗВОДА

Удружење младих економиста већ пет година ради на пројекту “Купуј домаће – улажи у Српску!”. За то вријеме смо посјетили велики број компанија из Републике Српске, обишли њихове производне погоне, упознали се са начином рада истих и снимили видео филм који говори о значају куповине домаћих производа. Организовали смо и низ едукација и конференција о покретању бизниса, брендирању и заштити домаћих производа, могућностима извоза, те креирали потпуно бесплатну веб, андроид и iOS апликацију намијењену домаћим привредницима.

Као и до сада, врхунац овог пројекта у свакој години представља Фестивал домаћих производа, сада већ традиционална манифестација која за циљ има промоцију домаће привреде и економског патриотизма.⁣

Пети Фестивал домаћих производа ће се одржати у петак, 26. августа 2022. године у Хотелу Босна у Бањој Луци. На Фестивалу ће се и ове године као излагачи представити домаћи произвођачи хране и пића из свих крајева Републике Српске, а један дио простора ће бити прилагођен и за произвођаче из осталих дјелатности.

Судећи по интересовању које је већ сада велико, на Фестивалу и ове године очекујемо учешће више од 80 излагача и преко 2000 посјетилаца.

Овим путем све регистроване произвођаче из Републике Српске, који су заинтересовани да посјетиоцима Фестивала домаћих производа представе свој производни асортиман и оно чиме се баве, позивамо да нам се јаве како бисмо им представили комплетан концепт догађаја и договорили се о учешћу на истом.

Истакли бисмо да ће Фестивал домаћих производа, као и сви досадашњи пројекти Удружења младих економиста, бити медијски испраћен од стране најгледанијих домаћих телевизија, портала, штампаних новина, радио станица и др. Такође, за промоцију ће бити кориштене друштвене мреже, Гугл платформа и други дигитални канали комуникације.

Уколико сте и ви заинтересовани да своје производе и предузеће представите широј јавности, потенцијалним купцима и сарадницима, пишите нам на info@umek-rs.com или позовите на један од сљедећих бројева: +387 65 370 750; +387 65 262 998; +387 66 583 405

Кликом на ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА погледајте фотографије са претходно одржаних манифестација и пројеката у организацији Удружења младих економиста.

Loading