MINISTARSTVO TRGOVINE I TURIZMA U BIJELJINI ORGANIZUJE SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA

Ministarstvo trgovine i turizma organizuje u ponedjeljak, 16.12.2019. godine, Sajam domaćih proizvoda „Naše je bolje“, koji će biti održan u hotelu „Ras“, u Etno-selu „Stanišići“, u Bijeljini.

Na sajmu će učestvovati izlagači iz cijele Republike Srpske koji će imati priliku da predstave svoje proizvode i promovišu svoj brend. Ministarstvo trgovine i turizma obezbijediće štandove na kojima će privrednici moći da predstave svoju ponudu koja će biti prodajnog karaktera. Sajam će biti otvoren za sve posjetioce u periodu od 11.00 do 20.00 časova.

Sajam se organizuje u okviru realizacije kampanje „Naše je bolje“ koju Ministarstvo trgovine i turizma kontinuirano provodi s ciljem promocije domaćih proizvoda i jačanja privrednih aktivnosti u Republici Srpskoj. U proteklom periodu održane su konferencije posvećene brendiranju domaćih proizvoda širom Republike Srpske, realizovane su aktivnosti na promociji domaćih brendova i objavljeno je osam brojeva biltena „Najbolje iz Srpske“ u kojima su predstavljena najuspješnija preduzeća u Republici Srpskoj.

Loading