Kupuj domaće – ulaži u Srpsku! Posjeta Mesnoj industriji Tulumović

tulumovic

Mesna industrija Tulumović je vodeći proizvođač mesa i mesnih prerađevina u Republici Srpskoj.

Tradicija prerade mesa u porodici Tulumović počela je davne 1926. godine kada je Đoko Tulumović u samom srcu Banja Luke otvorio jednu od prvih mesnica, preko puta današnjeg Banskog dvora. Kasnije je njegov sin proširio porodični posao otvarajući mesnice u drugim dijelovima Banje Luke. Nastavljajući tradiciju proizvodnje svježeg mesa i proizvoda od mesa po tajnim i dobro čuvanim recepturama, porodični posao proširio se na nivo mesne industrije.

Poslovna zgrada Mesne industrije Tulumović u Laktašima 2002. godina označava prekretnicu u poslovanju. Nekoliko godina ranije počele su investicije u prostor, opremu i edukaciju kadrova, da bi se 2002. godine taj proces zaokružio osnivanjem društva sa ograničenom odgovornošću – Mesne industrije Tulumović.

Danas se Mesna industrija Tulumović zapošljava više od 150 radnika, prostire se na 16.000 kvadratnih metara i ima 3 glavna i nekoliko pomoćnih objekata, koji uključuju staje, pušnice, komore, pakeraj, upravne zgrade. Mesna industrija Tulumović posjeduje i kompletno opremljen specijalizovani vozni park koji služi za dostavljanje robe. Opremljena savremenim sistemima za hlađenje, dostavna vozila mogu odgovoriti rigoroznim zahtijevima za čuvanje i ispravnost proizvoda.

Mesna industrija Tulumović nastavlja kontinuirano ulagati u razvoj, u usvajanje novih proizvodnih tehnologija i u oplemenjivanje svojih proizvoda.


Loading