KONFERENCIJA “KNOW HOW – RECI DA BIZNISU”

Konferencija Know – How pod sloganom “Reci DA biznisu – Say YES to business” je nastavak tradicionalne konferencije “Zaposli se – pokreni svoj biznis” koju je UMEK sa velikim uspjehom organizovao prethodnih godina.

Ovogodišnja konferencija održaće se 13. maja u hotelu Courtyard by Marriott u Banjoj Luci. Konferencija će se sastojati iz 3 panel diskusije koje pokrivaju različite oblasti. Teme panel diskusija su sljedeće:

  1. Pozitivni poslovni rezultati u privatnom i javnom sektoru – kako do njih?
  2. Kako do EU fondova i partnera u inostranstvu?
  3. Kako ojačati konkurentnost domaćeg proizvođača na liberalnom tržištu?

Govornici na pomenute teme će biti eksperti iz privatnog i javnog sektora, iz Republike Srpske i inostranstva. Na prošlogodišnjoj konferenciji imali smo priliku da čujemo iskustva ministara u Vladi RS, mnogih direktora i menadžera uspješnih javnih i privatnih kompanija. Učesnici same konferencije su mladi ljudi koji tek počinju svoj posao, ali i preduzetnici koji žele da unaprijede svoje poslovanje.

Za lokaciju održavanja konferencije odabrali smo konferencijsku salu hotela Courtyard by Marriott u Banjoj Luci, najprestižnijeg hotela u Banjoj Luci, koji je dio planetarno poznatog lanca hotela Marriott.

Više informacija o programu konferencije, panelistima, načinu prijave i uslovima učešća uskoro.

Fotografije sa prethodnih projekata Udruženja mladih ekonomista pogledajte u našoj GALERIJI!

Loading