FESTIVAL DOMAĆIH PROIZVODA – OSTRVO STARA ADA

Udruženje mladih ekonomista već nekoliko mjeseci radi na projektu “Kupuj domaće – ulaži u Srpsku!”. Za to vrijeme smo posjetili nekoliko kompanija iz Republike Srpske, obišli njihove proizvodne pogone i upoznali se sa načinom rada istih. Takođe, organizovali smo predavanje na temu brendiranja i pravne zaštite proizvoda na tržištu, kako bismo svim zainteresovanima pomogli da se na praktičnim primjerima upoznaju sa mogućnostima zaštite sopstvenog proizvoda.

Kao vrhunac prvog dijela ovog dugogodišnjeg projekta, pripremamo se za organizaciju Festivala domaćih proizvoda, koji će se u četvrtak, 13. decembra održati u svečanom salonu na ostrvu Stara Ada u Banjoj Luci.

Na festivalu su kao izlagači planirani proizvođači hrane i pića iz Republike Srpske, budući da je ta djelatnost osnovna za ovu godinu projekta. Pored toga, jedan dio prostora će biti prilagođen i za ostale djelatnosti.

Ovim putem sve proizvođače iz Republike Srpske, koji su zainteresovani da posjetiocima Festivala domaćih proizvoda predstave svoj proizvodni asortiman i ono čime se bave, pozivamo da nam se jave kako bismo im predstavili kompletan koncept događaja i dogovorili se o učešću na istom.

Istakli bismo da će Festival domaćih proizvoda biti medijski ispraćen od strane najgledanijih domaćih televizija, portala, štampanih novina, radio stanica i dr. Takođe će za promociju biti korištene društvene mreže, Google platforma i drugi digitalni vidovi komunikacije.

Za kraj bismo naglasili da je do sada učešće potvrdilo više od 30 privrednih subjekata iz Republike Srpske, koje ćemo u narednom periodu predstaviti.

Ukoliko ste i vi zainteresovani da svoje proizvode i preduzeće predstavite široj javnosti, potencijalnim kupcima i saradnicima, pišite nam na email info@umek-rs.com ili pozovite na broj +387 65 343 600 i +387 65 262 998

Loading