gtag('config', 'UA-109215555-2');

Kupuj domaće – ulaži u Srpsku! Posjeta kompaniji Prijedorčanka a.d. Prijedor

Kompanija „Prijedorčanka“ a.d., kojoj je osnovna djelatnost proizvodnja, otkup, prerada, dorada, hlađenje, zamrzavanje i skladištenje voća i povrća, te ostalih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda i šumskih plodova, osnovana je daleke 1972. godine.

Tokom 1982. i 1983. godine, fabrika je modernizovana, a izgrađena su i nova postrojenja u samom jezgru sirovinske baze, što je dalo dodatni podsticaj dotadašnjoj proizvodnji. U tom periodu, „Prijedorčanka“ je postala vodeći proizvođač voća u široj regiji.

  1. godine „Prijedorčanka“ a.d. je privatizovana i registrovana kao akcionarsko društvo.

„Prijedorčanka“ a.d. je kompanija sa najdužom tradicijom u oblasti prerade voća i proizvodnji destilata, voćnih rakija, sušenog i duboko zamrznutog voća i koncentrata, na prostoru Bosne i Hercegovine. Gotovo četiri decenije postojanja, kontinuirano potvrđivan i nagrađivan kvalitet, stručan kadar, moderna tehnologija i veliki proizvodni kapacitet svjedoče o njoj kao o brendu sa progresivnim napretkom.

„Gazdina rakija“ je brend koji je ova kompanija kreirala sa namjerom da pokaže superiornost i nedostižnost u stvaranju savršenog kvaliteta voćnih rakija.


Loading